Festivals, Stijlen

33 heetste Latin feestjes Nov. 2019

Indoor Latin feestjes november 2019

¡Hola! Guapos y Guapas.

Wanneer de zomer eenmaal begint dan is er één genre waar iedereen helemaal blij van wordt: Latin muziek. Hoe kan het ook anders? De verschillende muziekstijlen die bij Latin horen doen allemaal denken aan warme stranden, ijskoude Cuba Libres en vooral ook aan heerlijk dansen tot de zon de volgende morgen weer op komt. Je hebt de keuze uit haast ontelbare stijlen qua Latin dansen; zoals zouk, salsa, samba, tango, reggaeton, rumba, kizomba, bachata en vele varianten hierop.

Maar nu de zomer voorbij is, betekent het niet dat het koud hoeft te worden. Met deze 33 hete Latin feestjes in November blijft de sfeer Muy Caliente. Dus Vamos a la fiësta 😊

In deze Latin agenda hebben wij de 33 heetste Latin feestjes voor je op een rijtje gezet.

Indoor Latin feestjes november 2019-1- Op 01-11-2019 kun je de maand goed starten met het grootste evenement van Brazilië dat naar Nederland komt. Baile da Santinha met Leo Santana, Jonas Esticado en Jacke Majafe komen naar The Box in Amsterdam en zullen de temperatura doen stijgen!!

-2- Ben je meer in de buurt van Breda? Dan is Ritmo del mundo de plek waar jij op 01-11-2019 wil zijn!! In Cue zal de eerste editie van dit feestje plaatsvinden. De gehele avond zal in het teken staan van de laatste release van Sam Blans, maar ook neemt hij versterking mee. Zo kun je genieten van de zomerse vibes en dansbare beats die JPB (live), DJ Wef, Britney May & many more ten gehore komen brengen. Als dat je niet in hogere sferen brengt. Ai Ai Ai.

-3- In Den Haag kun je op 01-11-2019 in de Havana naar Vámonos. DJ Ven Doorn komt je heupjes losmaken met een mix van Top 40, R&B, House, Pop Classics en heerlijke Latin tunes. Ook op 08-11, 15-11 en 22-11 kun je genieten van dit hete feestje.

-4- Op dezelfde dag kun je in Den Haag ook naar de Latin Mix Friday Party in La Bodeguita. Hier staan elke vrijdag Dj Kelly, Dj Rojo en Dj Donnie klaar om jou mee te nemen op een muzikale reis vol opzwepende Bachata, Salsa en Kizomba deuntjes. ¡Vale! Toch?

-5- In de Twentsche Foodhal kun je op 01-11-2019 naar Mojito Project 2019. Hier komt Luis Paulino je met bueno musico de hitte naar je hoofd laten stijgen. Geniet onder het genot van een heerlijke ijskoude Mojito van de warmte die de Merengue, salsa, Bachata en Kizomba tunes afgeven. Tot 22:00 uur is de keuken geopend en kun je ook nog even lekker iets eten. Delicioso!!

Indoor Latin feestjes november 2019-6- In Amsterdam kun je op 02-11-2019 naar Salsa Club Mystique voor Química. Hier komt DJ Jarzino je voorzien van de lekkerste bachata en salsa muziek. Me Gusta y Tu?

-7- In Den Haag kun je op 02-11-2019 naar Escondite. Hier geven ze elke zaterdag de Sabado de Gozadera (Latin Mix Party) met DJ Kintana, DJ Menor, DJ xavier, DJ Chaval en DJ LaCura in de vaste Line-up. Ik zeg Vamos !!

-8- Hou jij echt van die Dancehall,  Reggaeton,  Moombahton en Latin tunes? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan 1 van de Papi Chulo feesten. Op 02-11 kun je ze vinden in de Nieuwe Nor in Heerlen; een heerlijk tropisch feest met Latin Musica DJ’s, MC en live entertainment! Op 16-11 kun je ze vinden in Red in Leeuwarden. Op 23-11 in De Popupclub in Leiden en op 29-11 is er in Eindhoven een Papi Chulo Indoor Festival. Op de Main stage kun je sowieso superstar Kevin Lyttle komen bewonderen. Ook vindt je op de LATIN SQUARE: Kizomba, Bachata, Salsa en Merengue Demo’s & Workshops met een lekkere Food Area. Kortom; Het heetste Latin feest van dit moment !! Perfecto !!

Indoor Latin feestjes november 2019-9- In Amstelveen kun je op 03-11 je beste moves komen showen in Sport en partycentrum De Kegel tijdens Let’s Socialize – Kizomba. In de hete line-up vinden we Dj On Fire, Dj Traybeatz en Dj Tony Samson, dus dat belooft een feestje te worden vol met Zuid Amerikaanse hitte. Doe hier je dansje met Good vibes, goede muziek, goede dansers en lekker eten.

 

 

-10- Elke zondag kun je in Den Haag bij Escondite helemaal loco gaan tijdens de Domingo Latino (Latin Mix Party) Met DJ Kintana, DJ Menor en DJ Chaval in de Line-up weet je dat het er heet aan toegaat!! Bailar toda la noche !!

-11- Op 08-11-2019 kun je in Amstelveen bij Club Nouvelle genieten van een heerlijk optreden van niemand minder dan Cache Royale & Dj Latin Mania tijdens de Black & Gold Edition.

Indoor Latin feestjes november 2019-12- In Paradiso Amsterdam wordt op 08-11 alweer een nieuwe editie van Latin District georganiseerd. Dit is DE grootste latin & R&B clubavond van Amsterdam in de Paradiso. 3 zalen vol hete hits. In de grote zaal is de muziek een Mix van: R&B, Latin hits, reggaeton en dancehall. In de kelder kun je je heupen losgooien op een Mix van: Salsa, Bachata en merengue. Voor de liefhebbers is er ook een Workshop Bachata die je hier kunt volgen. In de bovenzaal wordt je getrakteerd op de lekkerste R&B van vroeger en nu. Als klap op de vuurpijl, is er ook nog eens Surinaams eten te verkrijgen. Als je corazon daar niet sneller van gaat kloppen, weten wij het ook niet meer.

-13- Waar het ook altijd feest is, is natuurlijk bij de mensen van Fiësta Macumba. Op 08-11 zijn zij te vinden in Doornroosje, Nijmegen. In de Rode Zaal kun je genieten van Fiesta Macumba Soundsystem, (all night long)! En in de paarse zaal ga je los op de Salsa, Bachata & Merengue tunes van Dj Lalo “El Bandido”. Op 09-11 Zijn ze te vinden in Annabel, Rotterdam met in de Grote Zaal Fiesta Macumba Soundsystem en in de Bovenzaal Salsa, Bachata & Merengue van DJ Donnie. Op 15-11 kun je ze vinden in de melkweg, Amsterdam. Behalve Fiesta Macumba Soundsystem, vindt je hier ook Dj Lalo “el Bandido” en Dj Latin Master met de zwoelste Reggaeton, Cumbia, Dancehall, Pachanga, Salsa, Merengue,  Bachata en Kuduro. Op 16-11 moet je in het Paard in Den Haag zijn. In de grote zaal is uiteraard Grote Zaal: Fiesta Macumba Soundsystem, Toda La Noche en in de Kleine Zaal Salsa, Bachata Y Merengue van Dj Lalo “el Bandido”. Op 22-11 komen ze een Latijns-Amerikaanse hittegolf brengen in Tivoli Vredenburg Utrecht. Fiesta Macumba maakt al jaren het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, salsa, merengue, bachata, dancehall, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!

Indoor Latin feestjes november 2019-14- Op 09-11 kun je in club Anno in Almere genieten van de heerlijkste sexy Latin house. Grote namen zoals o.a. Gregor Salto, D-Rashid, Kimberlee Ramirez, Daims en Mc Hightower komen je lekker los laten gaan tijdens de tweede editie van Rumba.

-15- Ook kun je op 09-11 in Almere naar Club Cell voor Club Caribbean. Het leukste tropische allround evenement, met voor elk wat wils!! Even helemaal terug in de tijd met de ‘back in the (oldskool) days’, maar ook alle hits van nu en alles ertussen. Een avond vol heerlijke tracks, leuke mensen, losse heupen, dansen en sjansen met veel oude bekenden en de nieuwe generatie Club Caribbean lovers.

-16- In Rotterdam vindt op 09-11 Badh XXL – Dominican Bachata Experience plaats. Volg diverse gave workshops op de volgende tijden;
14:30 – 15:30: Bachata Footwork by Sabiha Bastide (FR)
15:45 – 16:45: Bachata musicality by Argenis & Carolina (ES)
17:00 – 18:00: Bachata partnering by Argenis & Carolina (ES) Of doe je eigen dansje en show jouw moves op de volgende tijden;
22:00 – 23:00: Bachata Femininity by Sabiha Bastide (FR)
23:00 – 04:00: party with Dj Bripa, Dj Bruja (ES) and Dj Jarzino
01:00: showtime with Argenis & Carolina (ES)

Indoor Latin feestjes november 2019-17- Op 10-11 kun je bij Akhnaton in Amsterdam diverse workshops volgen qua Kizomba,  Semba en  Afro tijdens de Boa Latino Kizomba Night. Na de workshops komen Dj Opa, Maximiliaan en Traybeatz je aan het dansen zetten en er een feestje van bouwen!!

-18- Op 10-11 vindt Kizomba Temptation plaats in Kasteel De Keverberg in Kessel. Er zijn maar liefst 4 areas vol dampende hits. Zo is er de UrbanKiz & Tarraxo Area, de Kizomba & Semba Area, de Bachata & Salsa Area en de R&B & Reggaeton Area. Er is altijd wel iets naar jouw smaak te vinden.

-19- In Gemert bij Time Out kun je op 16-11-2019 ondergronds gaan tijdens Bachata Underground. Laat je verrassen door de lekkerste Bachata, Kizomba en Salsa gemixt met de hits uit de 90’s en 00’s.

-20- In Groningen wordt op zaterdag 16 november De Oosterpoort omgetoverd tot een swingend danspaleis door (inter)nationale latinsterren tijdens Latin Dance Night 2019 met verschillende Dj’s en dansers. Bereid je voor op de lekkerste salsa, son, timba, merengue, bachata, kizomba, zouk, ritmo kombina, kaseko y mas! Er zijn wel vier verschillende areas: Palacio de Salsa, een paradijs voor de salsa, son en timba lovers, Baila Bachata voor de nodige romantiek uit de Dominicaanse Republiek, in de zwoele Sótano Kizomba is het kizomba, semba en tarraxinha geblazen en in de Casa Caribe kun je genieten van een heerlijke Latin-Caribische mix. Dit alles in combinatie met lekker Caribisch eten en dito cocktails, wervelende dansshows en swingende dansworkshops! Bailar, Bailar, Bailar !!

Indoor Latin feestjes november 2019-21- Wie ook weten hoe je een heet feestje moet bouwen, zijn de mensen van Piña. Niet voor niets zijn zij door het hele land te vinden met hun zwoele feestjes. Wat dacht je van op 09-11 In Victorie, Alkmaar? Lekker dansen we op de lekkerste reggaeton, latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken. Op 15-11 in de Effenaar in Eindhoven, op 30-11 in de Graanbeurs, Breda en op 30-11 ook in Corneel, Lelystad. Het feest met de heetste Latin muziek, tropische sfeer en vooral veel gezelligheid!

-22- Woon je in de buurt van Beek? Check dan op 16-11 Fuego SA in Mondial. De hele avond losgaan op de lekkerste Reggaeton, Baile Funk, Afro en Moombahton.

-23- Toch meer in de buurt van Den Haag? Ook dat is mogelijk. Hier vindt je op 16-11 Havana Fiësta. Genieten van de lekkerste mix van top 40, R&B, House, Pop Classics en Latin tunes. DJ Steve Verm komt je wegblazen met de meest opzwepende hits van toen en nu.

-24- In Nijmegen stijgt de temperatuur op 16-11 naar tropische waarden!! In het Kolpinghuis vindt namelijk Latin Vibes plaats. Met maar liefst 5 workshops en een dikke line-up met grote namen zoals o.a. Virgile & Juneline, Gordon, Michael & Yara, Carlos, Dj El Bachatero, Dj Jsi en Dj Xearo belooft het een hete fiësta te worden. DJ El Bachatero draait een mix van de lekkerste Salsa en Bachata- tracks en DJ Jsi doet zijn dingen non-stop met een mix van de lekkerste Kizomba- tracks terwijl DJ Xearo in zijn “area” een mix draait van de lekkerste Zouk en Swing- tracks afgewisseld met populaire nummers.

Indoor Latin feestjes november 2019-25- In Sittard viert Mamacita! Haar 10 jarige jubileum. Dj Flow Real, Mc Shockwave en Dj Teddy brengen je de lekkerste Reggaeton, Dancehall, R&B, Moombahton en hiphop ten gehore en zorgen dat jij geen seconde stil kunt blijven staan!! Felicidades Mamacita!!

-26- In Amstelveen is het op 22-11 groot feest tijdens de Caribbean Soul. Het wordt een speciale Kaseko editie met Sweetmasters en Ed Rust. Ook komt DJ Cliffhanger je voorzien van de lekkerste Classics, Salsa, Soul, Reggae, Soca en Merenque tunes.

-27- Op deze zelfde dag wordt er in Villa Thalia in Rotterdam de Calle Ocho, International Reggaeton Madness georganiseerd. In de line up vindt je Dj Gil-B – The Party King, Dj Santito – Mr. Ponte Loca, Dj Chris Rose – Black Bottle Boy en Dj Matias – The Latin King. Hou je van karaoke? MC Jones Suave zal een karaoke special hosten! De songteksten worden weergegeven op een groot 360 graden scherm, wat het ook gelijk het grootste karaoke scherm van Rotterdam maakt. Ook DJ Queenteiro, Schmoove B-day Bash, Steff de la Funk, Pablo Jax en DJ Tonksy zullen komen draaien.

Indoor Latin feestjes november 2019-28- Señores y señoritas! Het gezelligste Latin & zwoele Caribbean feest met Reggaeton, Dancehall, Bachata, Salsa en nog veel meer komt weer naar Amsterdam op 22-11. Baila Dembow komt je voorzien van de heerlijkste Reggaeton, Dancehall, Bachata en Salsa muziek. Prepárate !!

-29- Op 29-11 viert Dale Reggaeton het 1 jarige bestaan. Een goeie smoes om alle sexy senoritas uit te nodigen voor een avondje dansen op de heetste Latin muziek in AIR Amsterdam! Tijdens DALE REGGAETON draaien de DJ’s de lekkerste reggaeton beats. Ook de dikke line-up liegt er niet om. Wat dacht je van supersterren als; J Balvin, Nicky Jam, Bad Bunny, Daddy Yankee, Wisin, Yandel, Ozuna, Karol G en Don Omar?

-30- In Panama Amsterdam vindt op 29-11 een XXL editie van Vamos Pra Gaiola plaats. Vamos pra gaiola is het grootste baile-funk, Urban, Latin & trap, reggaeton en afrobeats feest in Amsterdam. In de dikke Line-up zien we o.a.; Dj Dan Rodrigues, Dj Bruno Bickmann, Dj’s Mafia Groove, Dj Tisjo Los Santos, Dj Abi, Dj Sergio Campana, Dj Nigel Dymez, Dj Jeremy, Dj Casanova en Mc Johnson staan. Dat belooft een caliente fiësta te worden!!

Indoor Latin feestjes november 2019-31- In The VIP Room in Rotterdam vindt je op 29-11 I Love Reggaeton. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je hier als echte liefhebber je corazon ophalen. Behalve Reggaeton, kun je ook genieten van de lekkerste Latin, R&B, Hiphop en Dancehall vibes.

-32- In Eventcenter de Rode loper in Hoofddorp wordt op 30-11 Bachata Exotica met Cache Royale georganiseerd. Dat wordt heerlijk losgaan de hele avond!!

-33- Last but not least willen we je nog vertellen over Latin’ish. Dit zwoele Bachata en salsa feestje wordt georganiseerd op 30-11 In Stadion Woudestein in Rotterdam.

Wij zijn erg benieuwd naar welk van de bovenstaande feestjes jij bent geweest en hoe het was natuurlijk. Laat een comment achter, zodat anderen ook weten dat ze dat feestje volgende keer absoluut niet mogen missen!!

 

Bailar Bien y Hasta Luego

 

Indoor Latin feestjes november 2019