Resultaat 1–12 van de 100 resultaten wordt getoond

Mondkapje Kopen? Bij HOF vind je altijd een mondmasker in jouw stijl
Vanwege het dreigende COVID-19, oftewel Corona virus is het dragen van een mondkapje steeds meer aan de orde van de dag. In het openbaar vervoer en op sommige andere plekken, is het zelfs verplicht.

Wij begrijpen dat je er ook nog een beetje stijlvol uit wil zien met je mondmasker op en bieden daarom allerlei soorten stijlvolle mondkapjes aan. Van wegwerp mondkapjes in de kleuren zwart, grijs, roze, lila, mintgroen, geel, rood en oranje tot aan wasbare mondmaskers met mooie prints of zelfs pailletten. De herbruikbare mondkapjes hebben wij in 2 varianten, zonder filter of met een PM 2.5 filter.

Ook andere hygiëne producten zoals desinfect, wegwerp handschoentjes in diverse mooie kleuren, papier zeep, alcohol doekjes om je mondkapje mee te reinigen en handige meeneem flacons van 30 ml om te vullen met desinfecterende handgel voor onderweg, vindt je bij ons.

Omdat het niet voor iedereen duidelijk is hoe je de mondkapjes op- en afzet, hoe lang je ze mag dragen, hoe je ze het beste kunt reinigen en al dat soort dingen, hebben wij een handige blog geschreven met alle informatie. Ook leveren wij standaard bij onze mondmaskers een gebruiksaanwijzing mee. De blog kun je hier lezen.

Liefs, House Of Festivals