Contact

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

VEELGESTELDE VRAGEN

De levertijd is sterk afhankelijk van de artikelen die je bij ons besteld hebt. Wij maken gebruik van verschillende leveranciers met elk hun eigen leveringstermijnen.

Zeker bij handgemaakte producten kan de levertijd flink oplopen. Deze bestaat uit de wachttijd voordat zij je product kunnen gaan maken (bestellingen worden gemaakt in de volgorde van bestelling), de doorlooptijd die nodig is om het artikel te maken zoals deze ook bij het artikel staat vermeld en de tijd die nodig is om te versturen.

Bij leveringen uit landen binnen Europa kan dit enkele dagen onderweg zijn. Deze tijd kan nog verder oplopen door de tijd van de douane afhandeling.

Kortom, hoe graag we je ook een precies moment van aflevering zouden willen geven weten wij het ook vaak niet.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de omvang van de bestelde artikelen en het land of de plaats waar de aflevering moet plaats vinden.

Bij aflevering binnen Nederland is bij brievenbuspost een bijdrage verschuldigd van € 3,90 en voor pakketpost van € 6,50. De bijdrage in de verzendkosten worden bij het afrekenen in rekening gebracht.

Vaak kun je afwijkende maten of afwijkende kleuren of kleurschema’s doorgeven.

Veel handgemaakte artikelen worden aangeboden in uiteenlopende kleuren. Kies bij de bestelling dan voor de optie ‘Kleur bij bestelnotities’ en geef bij het afrekenen de juiste kleur door. Bestel je meerdere artikelen vermeld dan uiteraard welke kleur bij welke artikel je wilt.

Staan er geen opties dan kun je ons altijd een mail sturen. Wij nemen dan contact op met de maakster om te kijken of de door jou gewenste maten en/of kleuren mogelijk zijn. Je ontvangt dan eerst een prijsopgaaf. Indien akkoord zal na ontvangst van de betaling je bestelling in behandeling worden genomen. Op speciaal bestelde artikelen is het herroeppingsrecht niet van toepassing.

Je kunt via House of Festivals geen toegangsbewijzen voor festivals, concerten of andere evenementen kopen tenzij dat nadrukkelijk als artikel beschikbaar is. Vaak hebben wij wel een link opgenomen naar de organisatie van het evenement waar je wel toegangsbewijzen kunt kopen of meer informatie daarover kunt opvragen. Informeer altijd bij de organisatie van het evenement of deze wel doorgaat en de voorwaarden voordat je naar het evenement op reis gaat.

Bij de artikelen is een algemene maattabel opgenomen. Tenzij in de tekst bij het artikel anders staat vermeld is die algemene maattabel van toepassing.

Vooral bij producten welke afkomstig zijn uit landen rondom de Middellandse Zee kunnen de maten soms wat kleiner uitvallen dan we in Nederland gewend zijn. Bestel dan een maat groter dan je normaal doet.

favicon-house-of-festivals
FEEL FREE TO ASK A QUESTION

CONTACT

BEDRIJFSGEGEVENS

House of Festivals

Oudeweg 147, Haarlem
06-50433865