Festivals, Stijlen

Dance op ADE

ADE 2019

ADE 2019

AMSTERDAM DANCE EVENT

Deze is voor de EDM, techno, house en dance lovers. In de dance scene is iedereen samen één en wanneer je op een festival staat dan voelt de omgeving als één grote familie. De saamhorigheid is groot en het voelt als een grote vriendengroep van ravers die je al jaren kent. Herkenbaar? Dan stonden waarschijnlijk festivals als Defqon 1., Tomorrowland, Mysteryland of Ultra bij jou op de planning deze zomer? Keihard raven en genieten van alle positieve vibes. Als het aan jou had gelegen, dan stopte het feestje nooit! Gelukkig voor ons kunnen we nu uitkijken naar ADE!!  

ADE 2019Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een festival gericht op elektronische muziek. Ook is ADE uitgegroeid tot wereldwijde ontmoetingsplek voor de creatieve industrie. Dit jaar vindt het muziekfestival voor de 24ste keer plaats in Amsterdam. Overdag vinden er conferenties plaats en in de avond is het lekker knallen. Op meer dan 200 locaties, zoals o.a. bij Escape, Paradiso, Westergasfabriek, de Balie en de Melkweg zijn 5 dagen en nachten lang meer dan 1000 evenementen te bezoeken!! Grote namen als Afrojack, Martin Garrix, Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Fedde Le Grand, Benny Rodrigues, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Erick E, Ferry Corsten, Lucas & Steve en nog vele anderen komen je omver blazen met een te gek optreden!!

 Dance Kledingstijl ?

ADE 2019Leuk al die feestjes, maar wat trek je nu eigenlijk als festival outfit aan? Je wil niet iets aan wat je al eens eerder hebt gedragen, maar wel iets waarbij jouw unieke persoonlijkheid opvalt? Dan moeten we eerst bepalen wat jouw dance kledingstijl is.

Ben jij die meid die al shuffelend in haar bontgekleurde fluffie sokken en sexy dance outfit de dansvloer onveilig maakt? Peace, Love, Unity en Respect zijn belangrijk voor je en je laat dit graag zien door veel gekleurde Kandi armbandjes te dragen die je van festival vrienden hebt gekregen. Mensen omschrijven jou als een echte EDM-chick en dat is voor een partylover als jij natuurlijk een groot compliment. Heb jij artiesten als Swedish House Maffia, Hardwell en Showtek in je playlist staan? Dan voel jij je waarschijnlijk het lekkerst in een schaarse en fluffy outfit, lekker felgekleurd in alle kleuren van de regenboog.

 BPM

ADE 2019Klinkt dat allemaal iets te soft en heb je liever een tandje harder en sneller? Ga jij het lekkerst op Sefa, Partyraiser en Angerfist? En wat BPM betreft, hoe hoger hoe beter? Zeker in deze kant van de dancescene is het eerder beschreven gevoel van vriendschap erg herkenbaar, de naam van gabbers is namelijk gebaseerd op dat gevoel. De kledingstijl die hier bij past is nog als vanouds en brengt je terug naar de 90’s. Hardcore chicks dragen een aussie, Nike airmaxxies, grote oorbellen en hebben een strakke paardenstaart bovenop hun opgeschoren haar.

 

ADE 2019Of je nu op zoek bent naar Kandi armbandjes of een trainingspak, bij House of Festivals haal je de custom kleding die je nodig hebt. Misschien ga je wel meerdere dagen en wil je jouw collectie van geschikte festivalkleding uitbreiden, of je wilt gewoon iets nieuws, kan ook! In ieder geval, je hoeft  niet langer te zoeken, want wij van House of Festivals hebben alles wat je wilt en maken het ook nog eens zo dat het volledig voldoet aan je wensen. Gabber of EDM, bij ons maak jij je festivaloutfit helemaal af!

 

ADE 2019