Festivals, Top 10 tips

DE Kerstfeestjes van 2019

Kerstfeestjes 2019

DE Christmas Party’s van 2019

Kerst is van oorsprong een feest wat je samen met je familie of vrienden viert, maar niet iedereen heeft zin in die 2 verplichte dagen gourmetten met opa en oma, dus wij hebben DE feestjes rondom Kerst voor je op een rijtje gezet. Zo kun je zelf kiezen of je 2 dagen binnen zit of misschien nog wel een dagje gaat feesten met je vriendinnen. Wij vermoeden zomaar het laatste 😉

Kerstfeestjes 2019Om alvast een beetje in de stemming te komen, kun je op 20-12 voor een gezellige kerstborrel terecht bij Cantina La Bamba in Boxmeer. Er zijn 2 zalen waar jij je kerstborrel kunt gaan drinken. Gezellig met je collega’s of vriendinnen genieten van de geweldige band Broadway en DJ Martijn!! Tijdens de Happy Hour van 18:00 uur tot 20:00 uur, krijg je zelfs 2 drankjes voor de prijs van 1 en de entree is helemaal gratis!! Check de Kerstborrel 2019 en het belooft geen stille nacht te worden!!

Kerstfeestjes 2019

Mocht je nou in de buurt van Oss wonen, dan ben jij op 20-12 te vinden in Sporthal de Rusheuvel. Hier vindt namelijk de kerstborrel XXL plaats. Nou en XXL is het!! De geweldige line-up bestaat uit o.a.; Samantha Steenwijk, La Fuente, Het foute uur Live, Hard2get en DJ Peet!! Dat belooft een waar spektakel te worden. Klinkt als de perfecte plek voor een gezellige kerstborrel wat ons betreft!! Get your Jingle Bells on en jingle all the way.

Kerstfeestjes 2019In ECC in Leiden kun je op 21-12 genieten van een unieke avond in kerstsfeer. Hier wordt namelijk het Kerst met FM-Events georganiseerd en het belooft een ware topavond te worden!! De line-up liegt er niet om!! Wat dacht je van grote namen zoals o.a.: Tino Martin, Wesley Klein, New Timeless, Mike Peterson, Pascal Redeker, Mart Hoogkamer, Django Wagner en Willem Barth?? Volledig in de kerstsferen kun jij genieten van jouw favoriete artiesten en lekker de hele avond meezingen. Als dat je niet in de kerststemming brengt, weten wij het ook niet meer.

 

Kerstfeestjes 2019HoHoHo, op 24-12 op Kerstavond kun je bij STRND in Breda genieten van een Kerstavond Indoor. Buiten mag het dan koud zijn, maar binnen in de club is het lekker warm. Met een gezellige aankleding, leuke mensen en heerlijke muziek, kun je niet om de kerstsfeer heen en trap je zo perfect jouw Kerst af. Schuif je goede voornemens nog maar even aan de kant, want hier mag gezondigd worden voor de verjaardag van het kinneke Jezus.

Kerstfeestjes 2019Heb je lekker bij je moeder van het kerstdiner genoten? Mobiliseer dan iedereen om met je naar de grote markt in Haarlem te gaan. Hier wordt op 24-12 een Silent Kerst Disco georganiseerd. Zo kan de hele familie onder het genot van een lekker glaasje Glühwein genieten van de klassiekers van toen, maar dan geluidloos. Een silent disco wil namelijk zeggen dat iedereen een koptelefoon op heeft en alleen die persoon de muziek hoort. Meestal kun je de koptelefoon afstemmen op verschillende kanalen, zodat er altijd een muziekje tussen zit wat je aanspreekt. Toch behoefte aan geluid om je heen? Blijf dan gewoon wat langer hangen en pak de Kerstnachtdienst gelijk nog even mee.

Kerstfeestjes 2019

 

Toch een beetje gewend geraakt aan de stille disco? Geen paniek!! Op 26-12 Tweede Kerstdag kun je in Paradiso Amsterdam genieten van de Stille Disco XXL!!! Het houdt niet in dat je een grotere koptelefoon op krijgt, maar dat het een nog groter feest gaat worden!! In je koptelefoon zijn maar liefst 3 kanalen te vinden. Kanaal groen zorgt voor de lekkerste Hiphop, Urban & Dancehall tunes, Kanaal rood verwent je met de beste 80’s en 90’s kerstclassics en op kanaal blauw kun je genieten van de vetste House, Disco en Afro hits!! Een ideale plek dus om jouw kerstvakantie te komen vieren!!

Kerstfeestjes 2019Wellicht is dat niet helemaal in de buurt van waar je huis woont, maar ook in Roermond geven ze op 26-12 een lekker feestje!! In ECI Cultuurfabriek kun je namelijk gaan genieten van het KerstFest!! Dat wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd en belooft een waar spektakel te worden!! Er zijn maar liefst 4 verschillende area’s waar jij lekker los kunt gaan en de aan gegeten kilo’s er weer af kunt gaan dansen!! Wat dacht je van je bil schuren bij de Papi Chulo stage? Of lekker losgaan bij Pardie & Bullshit? Ook RGB Disco is van de partij en een lekker moppie vals zingen, mag natuurlijk ook niet ontbreken!! Gelukkig is er een karaoke bar waar je tot diep in de nacht Last Christmas kunt blijven zingen, zodat jij je kerst in stijl kunt afsluiten.

Kerstfeestjes 2019Mag het allemaal een tandje harder en wat minder zoetsappig? Dan wil jij op 26-12 bij de Kerstrave in EKKO, Utrecht zijn!! Met een hele hoge BPM raak jij gegarandeerd je kerstkilo’s binnen 1 nachtje kwijt. Lekker beuken met zijn allen op de hardste hits, de perfecte afsluiting van jouw Kerst!!

Kerstfeestjes 2019Kortom, je hoeft je niet te vervelen tijdens de Kerstdagen!! De tijd dat je alleen maar thuis kan zitten en aan verplichte familiediner’s moet deelnemen, is gelukkig geweest. Nu kun je ook gewoon lekker uitgaan tijdens de kerst en de kerstdagen doorbrengen met wie en zoals jij dat wil!!

 

 

 

MERRY CHRISTMAS !!!

Kerstfeestjes 2019

Related Posts