Festivals, Over ons

HOF in Corona Crisis

Zoals iedereen inmiddels wel weet, heerst er over de hele wereld een crisis in de vorm van het Corona, ook wel Covid-19 virus genoemd. Helaas ben ik in mijn naaste omgeving ook geraakt door Corona en heb ik in 2020 afscheid moeten nemen van dierbare personen die aan het virus zijn overleden. Ik denk dat we inmiddels allemaal wel iemand kennen die Corona heeft of heeft gehad. Hopelijk hebben deze mensen het overleefd en ondervinden zij er geen klachten meer van.

In Nederland is er momenteel een behoorlijke discussie gaande over meerdere zaken. Zo vindt men onder andere dat de regering te laat actie heeft ondernomen. Men is de maatregelen zat. Men twijfelt over het wel of niet laten vaccineren. Ik ga me niet in deze discussies mengen, maar snap heel goed dat men “Corona moe” is. Dat ben ik zelf natuurlijk ook na zo’n lange periode.

Zoals de bedrijfsnaam House Of Festivals al een beetje doet vermoeden zijn mijn compagnon en ik erg fan van festivals. Helaas is naar alle 1600 festivals die in Nederland worden georganiseerd gaan nooit een optie, maar ik probeer er toch altijd een aantal mee te pakken 😉

De sfeer, het grootse, de entertainment, de decors, het buiten zijn, in de openlucht dansen, de dj’s en artiesten zijn voor mij altijd zo’n aantrekkelijke en magische mix. Ik vind het heerlijk om me daar in onder te dompelen. 

 

Het zal je dan ook vast niet verbazen dat mijn festival-hartje een beetje brak bij het nieuws dat er geen enkel festival door zou gaan afgelopen jaar. Zelfs mijn verjaardag die tijdens een groot landelijk feest valt, werd het afgelopen jaar niet gevierd. Daarna werd het voor mij al snel duidelijk hoe serieus de dreiging van het virus was en dat dit waarschijnlijk heel 2020 in zijn greep zou houden.

Langzamerhand werden er steeds meer dingen gesloten en afgelast. Ook traden de eerste mondkapjes binnen in ons straatbeeld. Ik weet nog dat ik het in het begin d een raar gezicht vond. Ik kon me ook niet voorstellen dat we dit allemaal zo lang zouden moeten blijven gebruiken. Volgens mij zagen de meeste van ons dit ook niet aankomen.

Sinds 2 jaar bestaat ons bedrijf House Of Festivals. Wij verkopen festival outfits in jouw favoriete muziekstijl. Wij snappen namelijk doordat wij zelf vaak op festivals zijn, dat er bij een bepaald muziekgenre ook een bepaalde kledingstijl hoort. Daarom vonden wij het belangrijk om kleding aan te bieden die helemaal in de stijl is van jouw festival of concert. De kleding wordt gemaakt door te gekke ontwerpers vanuit heel Europa waar wij mee werken voor een betaalbaar prijsje.

Maar toen kwam de Corona in ons leven en werden alle festivals en concerten afgelast. Een hoop ondernemers hebben hun bedrijf moeten sluiten en zitten in een onzekere tijd of zij er nog bovenop gaan komen of niet. Helaas zijn er ook al een hoop bedrijven omgevallen tijdens de crisis. Bij ons is er door Corona ook een zakelijk probleem ontstaan. Je kunt je voorstellen dat we geen orders meer kregen omdat er geen feestjes meer waren. Helaas kregen we ook geen steun van de overheid, dus we moesten iets bedenken om te overleven als bedrijf.

 

 

 

 

 

 

House Of Festivals is ontstaan vanuit een passie voor muziekfestivals en mode. Deze elementen hebben wij altijd in ons bedrijf gecombineerd. Voor ons was het dan ook een logische stap om ons aanbod iets aan te passen naar de huidige vraag. Wij verkopen daarom sinds vorig jaar Mei de leukste, meest stijlvolle en mooiste mondkapjes. Of je nu houdt van glitters, iets met een printje, wegwerp in alle kleuren of dat mondkapje van jouw favoriete serie. Wij hebben het allemaal!!

We hopen dat je onze zorgvuldig samengestelde collectie leuk vindt en horen graag je feedback. Mocht je iets missen in ons aanbod, neem gerust contact met ons op. Dan gaan we voor je op zoek!! We hopen natuurlijk dat je bij ons een leuk mondkapje komt shoppen. Dus check vooral hier onze collectie.

 

 

Laten we met zijn allen ons best doen om hier zo snel mogelijk vanaf en doorheen te komen, zodat we lekker weer kunnen gaan genieten van o.a. festivals.

Stay Safe!

Liefs, House Of Festivals