Over ons, Stijlen

House of Festivals

House of Festivals logo

HOUSE OF FESTIVALS

 

Met de lente om de hoek en de zon die al regelmatig haar gezicht laat zien staat het festivalseizoen weer om de hoek. Elke dag zijn we weer een dag dichter bij een heel seizoen lang feesten en genieten van de dikste beats, de hardste drums en de meest verleidelijke latin sounds van dit moment. Haal je muntjes, haal een drankje en ga de hele dag los. Wat jouw muziekstijl ook is en naar welk festival je ook gaat, of het nou Defqon1 of Rockwerchter is, Pinkpop of Appelsap, één ding is zeker: iedereen heeft een super dikke outfit aan.

 

Zoals je waarschijnlijk wel weet (anders was je niet op deze website 😉) ziet iedere festivalganger er graag op zijn best uit, en dat gaat natuurlijk niet zonder een goede set fasionable kleding. Bij House of Festivals bieden we deze kleding. En we bieden niet zomaar iets, bij ons kun je namelijk custom made en handgemaakte festival kleding kopen waarin jij er niet alleen heerlijk uit ziet, maar je ook nog eens super comfortabel voelt. We gebruiken soepele materialen die hun vorm goed behouden waardoor je dansjes en drankjes kunt doen tot je er bij neervalt en je je geen zorgen hoeft te maken om hoe je er uit ziet.

House of Festivals is een recent gestarte online webwinkel die zich specialiseert in festivalkleding en alles wat daarbij komt kijken. Op onze website bieden wij vijf stijlen aan; rock, pop, urban, latin en dance. Elke stijl trekt net een ander publiek, wat je terugziet in de outfits die daar gedragen worden. Leeftijd speelt bij ons geen rol, we vinden namelijk dat iedereen een feestje moet kunnen bouwen. Toch is het vaak het jongere publiek dat zich meer bezighoudt met hun fashion en looks. De heersende trends wisselen elkaar ontzettend snel af, waardoor je soms niet meer weet wat hip is en wat niet. Wij van House of Festivals snappen als geen ander dat dit verwarrend kan zijn bij het uitzoeken van een nieuwe look, maar geen zorgen, wij houden alle trends goed in de gaten en passen ons aanbod altijd aan op de vetste kledingstijlen van dit moment.

 

Dus, staat er bij jou binnenkort een festival op de planning maar heb je nog geen goede look? Of wil je gewoon iets nieuws dat past bij jouw muzieksmaak? Klik dan snel op een van de vijf stijlen en scoor bij ons de nieuwste en vetste festivalkleding!

House of Festivals