Algemene vragen

Woon je in de omgeving van Haarlem of ben je toevallig bij ons in de buurt? Dan is het ook mogelijk je bestelling bij ons af te halen, retourneren of eventueel te ruilen. Neem dan wel eerst even contact met ons op om geschikte tijden/dagen te bespreken. Zonder afspraak is bezoek niet mogelijk.

Producten die je niet meteen wilt bestellen kun je aan een wishlist toevoegen. Kun je ze later gemakkelijk terugvinden en direct bestellen zodra je die dure kaartjes voor al die festivals hebt betaald.

Betalen, Verzenden & Retouren

Je kunt momenteel uitsluitend via onze betaalprovider betalen via de door de provider beschikbaar gestelde betaalmethoden. De meest gebruikte methode is natuurlijk met iDEAL. De betaling is pas verricht als je daar ook een bevestiging van hebt ontvangen.

Andere betaalmogelijkheden zoals achteraf betalen zijn nog niet beschikbaar maar worden binnenkort toegevoegd.

House of Festivals is een onderdeel van Weird Wonders B.V. waarvoor Stichting Mollie Payments de betaalprovider is.

Bij verzending binnen Nederland en past het pakket door de brievenbus? Dan kost de verzending € 3,90. Pakketverzending kost € 6,50.

Andere landen op aanvraag.

Op werkdagen voor 24:00 besteld en betaald, worden binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Bij normale dienstregeling van PostNL zal de bestelling dan de dag na verzending al geleverd worden. Let op: zaterdag en zondag zijn geen werkdagen!

Dit is niet van toepassing op de handmade producten, daarbij geldt een afwijkende levertijd. De verwachtte levertijd staat vermeld bij het product en geeft een indicatie van de verwachtte aflevering.

Retourneren kan binnen 14 dagen. Uw bestelling dient dan binnen 14 dagen bij ons retour te zijn. Retourperiode gaat in op de dag van ontvangst.  Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief.  Outfits en andere artikelen welke gekocht zijn voor een specifiek evenement dienen voor aanvang van het evenement retour ontvangen te zijn. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. U kunt het product in de originele staat en verpakking en de aangehechte labels met de bijgeleverde pakbon retour sturen.

Indien u gebruik maakt van het retour sturen van uw product, komen de kosten van terugzending voor uw eigen rekening. Het bedrag van het product zal uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending terug betaald worden. Nadat je retour hier ontvangen is storten we meestal het bedrag binnen enkele dagen terug.

Het bovenstaande is niet van toepassing op speciaal voor jou gemaakte artikelen, tenzij het artikel productiefouten vertoont.

Mocht je iets retour willen sturen dan zijn de verzendkosten van de retourzending wel voor je eigen rekening.