Fashion

Leren jassen of tassen laten beschilderen

Leren jas of tas beschilderen

Je eigen leren jas of tas laten beschilderen

 

Leren jas of tas beschilderenLeertrends en leermomentje

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gehoord of wellicht in het straatbeeld hebt gezien, is leer momenteel weer helemaal hip and happening. We hebben reeds een blog geschreven over wat de leertrends zijn van dit seizoen, maar ook een blog over wat het verschil is tussen; normaal leer, kunststof leer, Vegan leer en eco leer. Mocht je die nog niet gelezen hebben, raad ik je die sowieso aan om nog even te lezen. In deze laatste blog vertellen we je de voor- en nadelen van de verschillende soorten leer, hoe deze vervaardigd worden en wat de impact is op ons milieu en dierenwelzijn. Zo ben je helemaal geïnformeerd en kun je de juiste keuze maken als jij van plan bent om een item van leer aan te schaffen.

Eco leer

Leren jas of tas beschilderen

Wij van House Of Festivals verkopen items die gemaakt zijn met eco leer. Dit is in principe hetzelfde als “normaal” leer, maar dan op een milieuvriendelijkere manier bewerkt. Zo proberen wij bij te dragen aan een betere werkomgeving voor de vaklieden, maar ook aan een gezondere leefomgeving voor ons en voor de toekomst. Desalniettemin weten wij ook dat er momenteel grote vraag is naar leer en proberen wij ook andere duurzame mogelijkheden aan te bieden op het gebied van bijvoorbeeld leren jassen en tassen.

 

Leren jas of tas beschilderen

Eigen leren jas of tas laten beschilderen

Wij bieden namelijk de optie om jouw eigen leren jas of tas te laten beschilderen. Stel dat jij ooit al eens een leren jas hebt gekocht of deze binnenkort gaat kopen, dan bieden wij de mogelijkheid om jouw leren jas op een unieke en duurzame manier te laten beschilderen, zodat het een echt one of a kind item wordt!! De jassen worden volledig op de hand beschilderd in een ontwerp wat bij jou past, zodat jij jouw persoonlijkheid kunt laten zien en uitdragen!! De jassen worden beschilderd met speciale, permanente leerverf die ook waterdicht is. Deze verf trekt diep in de poriën van het leer en is tevens heel duurzaam. De verf blijft jarenlang goed op de jas zitten zonder te vervagen.

Leren jas of tas beschilderenOverigens beschildert de kunstenares waarmee wij werken niet alleen leren jassen, maar kun je ook terecht met je tas, broek of rokje. Je kunt kiezen voor 1 van haar bestaande ontwerpen, maar ook voor een custom made ontwerp. Als jij aangeeft wat bij jou past, zal zij haar uiterste best doen om iets te maken in de stijl die volledig bij jou past. Ook is het eventueel mogelijk om een geheel eigen ontwerp aan te leveren. Een ontwerp met jouw naam of bijvoorbeeld in een thema, behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Leren jas of tas beschilderenLeren jas of tas beschilderenLeren jas of tas beschilderenCustom made

Mocht je bijvoorbeeld gaan trouwen of iets anders belangrijks vieren in je leven, dan kun je in samenspraak met de ontwerpster een mooi ontwerp laten maken. Jouw jasje zal jou laten stralen op je feest en daarna kun je het nog jaren dragen als een herinnering aan jouw speciale gebeurtenis. Stoer op een jurk of rok, of casual bij een broek. Het is daarbij ook nog eens heel duurzaam, want je oude of nieuwe jas wordt een draagbaar kunstwerk voor jaren. Je kunt er ook voor kiezen om jouw leren broek, leren rokje of leren tas te laten beschilderen. Het ontwerp is in ongeveer 6 weken volledig klaar en in jouw bezit. Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op of kijk in onze webshop voor de verschillende opties.

Laat jouw unieke persoonlijkheid zien met een hand beschilderde leren item die niemand anders heeft!!

De maakster

Leren jas of tas beschilderenDe kunstenares waarmee wij samenwerken, is woonachtig in Nederland. Zij schildert al jaren met veel plezier. Zij is ooit begonnen met het schilderen met olieverf. Haar techniek verbeterde en mensen waren enthousiast over haar werk. Zij was er toen aan toe om haar werk met de wereld te gaan delen. Zij besloot iets te gaan doen wat bij haar past en haar uniek maakt. Zij is nu de specialiste op het gebied van het schilderen op leer en heeft jarenlange ervaring!! Zij houdt van mode en unieke, mooie dingen en besloot deze passies te combineren. Zo is zij begonnen met het maken van unieke kunstwerkjes op een leren tas of jas. Wil jij ook stralen in een uniek ontwerp? Neem dan snel contact met ons op of neem een kijkje in de webshop!!

Liefs House Of Festivals

 

Leren jas of tas beschilderen

 

 

Related Posts