Onze missie….

Over House of Festivals

Bij House of Festivals scoor je de leukste kleding en accessoires om er fantastisch uit te zien. Onze kleding hebben wij onderverdeeld in 5 muziekstijlen. Pop, Dance, Rock, Urban en Latin. Geniet daarnaast van onze Handmade producten, onze Must Haves en onze One-of-a-Kind artikelen.

Samenwerking

Wij bieden de leukste Handmade producten aan. Die maken wij natuurlijk niet zelf, want zo handig zijn wij niet. Dat doen een groot aantal vlijtige handen. Soms een lieve dame die je oma had kunnen zijn, soms een echte festival diva die super handig is met uiteenlopende materialen en stoffen.  

Ons HOF team

Het team van House of Festivals bestaat uit medewerkers met een totaal verschillende achtergrond zodat we een breed scala van outfits kunnen samenstellen. Daarnaast werken we samen met tekstschrijvers, fotograven en ontwerpers met allemaal dezelfde passie: fashion en muziekfestivals.

Assortiment

Wij streven ernaar ook de wat grotere en kleinere maten in ons assortiment op te nemen zodat jij samen met al je vriendinnen op pad kunt. House of Festivals heeft daarnaast een ruim aanbod van handgemaakte producten die er voor zorgen dat jij er op je mooist uitziet tijdens je festivalbezoek.  

Meer informatie over House of Festivals.....

Eigen ontwerpen

Hoe stoer loop jij rond op een festival met één van onze eigen ‘House of Festivals’ ontwerpen. Soms alleen ons Ferriswheel logo of meteen de ‘full package’. Zo laat jij zien een echte festival liefhebber te zijn.

Creatieve ideeën

Ons team is achter de schermen alweer aan het broeden op nieuwe creatieve ideeën. Wat gaat het nu weer worden? Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste producten schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Handmade creaties

Onze ‘Handmade’ produkten komen van creatieve leveranciers over de hele wereld. Naast de aangeboden opties is het mogelijk jouw wensen om te zetten in een speciaal voor jou gemaakt artikel.

Levertijden

Bij de Handmade producten staat een indicatie van de levertijd maar deze is sterk afhankelijk van het aantal bestellingen. Kortom, wil je iets erg graag hebben bestel dan echt heel snel!