Fashion, Top 10 tips

Top 10 Leukste Kerst Mondmaskers

Leuke Kerst mondkapjes, waar vind je die? Het is best wel gek om daar over na te denken. Dit wordt onze eerste Kerst waarbij dat aan de orde is. We kunnen het waarschijnlijk niet buiten de deur of in grote groepen vieren. Dat is allemaal een beetje onzeker en een verdrietig vooruitzicht, maar we moeten iets proberen om samen het virus eronder te krijgen.

Inmiddels zijn mondkapjes ook in Nederland een normaal beeld op straat. Steeds meer mensen schaffen er eentje aan. Hoe gezellig zou het er op straat uitzien als we straks allemaal in de supermarkt een Kerst mondkapje dragen? In plaats van de foute Kersttrui, het foute of gewoon gezellige Kerst mondkapje.

Om het dragen van een mondkapje een beetje gezelliger te maken, heb ik de 10 leukste Kerst mondkapjes voor je op een rij gezet! Welke is jouw favoriet?

       

Ik begin met dit leuke effen zwarte mondkapje. Het is een prettig dragend mondkapje met aan de linkerkant mooie kerstbelletjes. De twee kerstbellen op de print zijn van stras steentjes in het groen, rood en wit. Door de glimmertjes, print en kleuren een echte Kerstknaller.

 

 

Dit mooie witte mondmasker draagt erg comfortabel en doet me denken aan een prachtig wit sneeuwlandschap. De gouden ijs sterren in diverse afmetingen, maken dit mondkapje zo feestelijk en sierlijk. Perfect voor tijdens de feestdagen.

                                                                                                                                                                     

Deze vrolijke print van Rudolf de Rednose Raindeer is natuurlijk altijd gezellig. Met de grote glimlach op zijn gezicht, vrolijkt hij het hele mondkapje op. Hoe leuk is het voor andere mensen om dit lachende wezentje op jouw mondmasker te zien?!

                                           

Wat natuurlijk ook een ultiem icoon voor de Kerst is, is de Kerstboom. Met zijn mooie groene takken en vrolijke gekleurde lampjes en slingers, zorgt dit boompje voor het ultieme kerstgevoel. Of je deze nu draagt naar het Kerstdiner of naar de supermarkt, de kerstspirit zit er direct goed in.

                                                                                                           

Op dit leuke rode mondkapje staan een goedlachse Kerstman en zijn altijd vrolijke sneeuwpop vriendje. Met de sneeuwvlokjes, arrenslee en kerstboom op de achtergrond, ademt dit mondkapje alleen maar vrolijke kerstgevoelens uit.

                                                                                                                                                                                                       

Dit zwarte mondkapje heeft een mooie effen zwarte kleur, waardoor het makkelijk te combineren is met elk outfit. Aan de linkerkant zit een vrolijke print met de tekst Merry Christmas. Door de kersttakjes en kerstbellen, krijgt de tekst een hele vrolijke vorm.

         

Kerstballen, kerstklokken, cadeautjes, een sneeuwpop, sneeuwvlokjes, kersthuisjes, de kerstman en de tekst Merry Christmas. Ik bedoel hoe Kerst wil je het hebben? Alles waar je aan denkt bij kerst, staat afgebeeld op dit vrolijke mondkapje.

                                                                                                           

Ken jij die app waarbij je foto’s kunt uploaden van bv familieleden en je een kerstelfje van ze kunt maken die een vrolijk dansje doen? Dit vrolijke mondkapje doet me daar heel erg aandenken. Met dit grappige mondkapje tover je jezelf in 1x om in een vrolijke Kerst elf. Hoe leuk is dat?!

                                                                                                                                                                                               

Mocht het van jou nou net wat ingetogener mogen, maar je wil er wel feestelijk uitzien. Dan is dit zwart kanten mondkapje echt iets voor jou. De binnenkant is van zwarte dichte stof. De buitenste laag is mooi zwart kant voor een chique look perfect matchend bij jouw mooie Kerst jurk.

           

Wil jij echt helemaal op en top shinen deze Kerst? Dan is dit gekleurde pailletten mondkapje echt iets voor jou! Ze zijn er in 10 verschillende kleuren, zodat er altijd eentje matcht met jouw geweldige glitterjurk.

 

Wat je ook draagt deze Kerst, hopelijk draag je het in goede gezondheid met de mensen waar je van houdt. Wij wensen jullie alvast prachtige Kerstdagen en een heel gelukkig en gezond Nieuwjaar!!

Liefs,

House Of Festivals