Festivals, Top 10 tips

Top 10 Oud en Nieuw feestjes 2019 / 2020

Top10 Oud&Nieuw 2019-2020

Het is weer bijna het einde van het jaar. Hoe was 2019 voor jou? Heeft het jaar je meer hoogtepunten of dieptepunten gebracht? Ben jij iemand die het jaar gaat teruglopen in je hoofd en evalueren of laat je het voor wat het is en kijk je vooruit naar het nieuwe jaar? Zelf ben ik iemand die wel even terugdenkt aan de momenten die indruk op me hebben gemaakt. Ik doe niet aan goede voornemens in de zin van dat ik per 1 Januari iets niet meer mag of juist moet doen, maar ik denk wel even na over wat ik het komende jaar zou willen doen. Maar voordat het zover is, gaan we natuurlijk eerst Oud & Nieuw vieren. Dus heb ik een lijstje voor je gemaakt met de 10 leukste oud en nieuw party’s!! Geloof me dat wordt nog moeilijk kiezen 😊

 • In Amersfoort ga je natuurlijk op 31 December naar Fluor voor het Super Zwoel NYE Festival. Er zijn meerdere zalen waar je helemaal los kunt gaan, dus hier kun jij het jaar echt goed afsluiten en natuurlijk het nieuwe jaar lekker beginnen. Met in de line-up in de grote zaal niemand minder dan Jayh Jawson die live komt optreden, maar hij komt niet alleen. Ook HATO, Robin, The FIRM, Don Vie en RUMA komen jouw nieuwjaar lekker inluiden. In de kleine zaal hosted by Electiv, kun je de hele nacht genieten van mahabe137 en in de prodentfabriek geniet je van de RGB Silent Disco.

Top10 Oud&Nieuw 2019-2020Outfit tip: Met Oud en Nieuw moet je shinen!! Dat kan in dit sexy jurkje 

 • Wie kent deze memorabele feesten niet? TIKTAK New Years Eve. Zoals we van TIKTAK gewend zijn, pakken zij het weer heerlijk groots aan en vieren Oud en Nieuw met jou in maar liefst 5 steden!! AFAS Live in Amsterdam, Breepark in Breda, Klokgebouw in Eindhoven, Maassilo in Rotterdam en Central Studios in Utrecht zijn dit jaar het decor van de meest spectaculaire afsluiter van 2019 en het beste begin van 2020. Qua muziek tref je een mix van Hiphop, house, trap, classics, pop, moombathon en RnB. Je kunt de allergrootste namen verwachten die met jou dit laatste feest van het jaar komen vieren. Wat dacht je van deze dikke line-up?

AFAS Live – Amsterdam
Lil Kleine – Bizzey – Frenna – Broederliefde
Boef – Jonna Fraser – Snelle – Sevn Alias – Childsplay
Johnny 500 – Dyna – Girls Love DJs – TIKTAK Soundsystem
and many more

Breepark – Breda
Ronnie Flex – Lil Kleine – Bizzey – Jonna Fraser
Childsplay – Girls Love DJs – Devarsity – Fab x Paans
Brody Fox – Dave Nunes – Dieux Pere – S!RENE
and many more

Klokgebouw – Eindhoven
Ronnie Flex – Frenna – Boef – Jonna Fraser
Mr. Polska – Johnny 500 – Biggi – Rugged – April Grey
TIKTAK Soundsystem – Dieux Pere – Nicky Jane
and many more

Maassilo – Rotterdam
Ronnie Flex – Lil Kleine – Bizzey – Frenna
Broederliefde – Boef – Jonna Fraser – Johnny 500
Devarsity – TIKTAK Soundsystem – Ferdows
Wef – Larris – Brody Fox – Nikky Adriana
and many more

Central Studios – Utrecht
Ronnie Flex – Bizzey – Dopebwoy – Poke
April Grey – Girls Love DJs – EXCLU – George Felix
Mike Rock – Jahwin – Nikky Adriana – Salute
and many more

Top10 Oud&Nieuw 2019-2020Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, worden de tweede areas verzorgd door Vunzige Deuntjes, waar je een mix van dancehall, hiphop, house en disco te wachten staat. Als je dan 2019 niet uitgaat met een BANG, weten wij het ook niet meer.

 • Ben jij meer van de techno? Dan ben jij uiteraard te vinden op Awakenings in de Gashouder Amsterdam. Vanaf 21:00 uur gaat het hier los met de lekkerste sets om jouw oude jaar mee af te sluiten en jouw nieuwe jaar mee binnen te stampen. Ga lekker los op de heerlijkste muziek tot 08:00 uur in de ochtend!!!
 • In de geweldige Time-table zien we grote namen als:
 • 21.00 – 22.30 VNTM (LIVE)
  22.30 – 00.00 Deniro
  00.00 – 02.00 FJAAK (DJ SET)
  02.00 – 04.00 Maceo Plex
  04.00 – 06.00 Pan-Pot
  06:00 – 08:00 Reinier Zonneveld (LIVE)

Dat belooft een superlekker feestje te worden!! Laat 2020 maar komen!!

Top10 Oud&Nieuw 2019-2020Outfit tip: Deze te gekke glitter haltertop is perfect voor Oud en Nieuw. Als je erover heen wrijft, veranderen de regenboog sequins in zilveren. Hoe leuk is dat?! 

 

Zin in een echt Amsterdams feestje? Dan moet je wel naar het Mokums New Year’s Eve W/ Kris Kross Amsterdam in Het Sieraad in Amsterdam. Hier vindt je 2 te gekke areas met de gezelligste dj’s die erop gebrand zijn om jouw een spetterend Oud en Nieuw feestje te geven. Sluit je oude jaar in stijl af en stap 2020 met veel plezier binnen. Met deze fantastische Line-up kan dat niet anders!! Wat dacht je van:

Area 1:
Kris Kross Amsterdam (LIVE)
Geza Weisz
Juvanice
King Eyal
Jake Tarry
Invictim
William

Area 2: hosted by: Het Klassenfeestje
Geza Weisz
Phalerieau
Aiscream
JANNA LUNA

Dat staat toch garant voor lots of fun? Dat dachten wij ook!!

Top10 Oud&Nieuw 2019-2020

 • Waar het ook een groot feest belooft te worden, is in de Box in Amsterdam. Hier ben je vanaf 21:00 uur welkom om het oude jaar feestend af te sluiten tijdens Flirterz – New Years Eve!! Er is gezorgd voor spectaculair entertainment, de hotste deejays en artiesten en natuurlijk een gloednieuw jaar vol hoogtepunten. Behalve een lekker glaasje bubbels, kun je ook heerlijke hapjes vinden zodat je de hele nacht door kunt feesten. Aan de Line-up zal het niet liggen. Wat dacht je namelijk van: Benny Rodrigues, Gregor Salto, D-Rashid ft. Cleyton Barros, Genairo Nvilla, Stefan Vilijn, Nafthaly Ramona, Don James en Charissa Jong?
  De avond is Hosted by MC Marboo. Het begin van een nieuw jaar is voor iedereen een bijzonder moment dus daar hoort een sexy look bij. Trek je leukste jurkje aan start 2020 in stijl!

Top10 Oud&Nieuw 2019-2020Outfit tip: Dit zwarte glitter jurkje is perfect voor Oud en Nieuw. Het zit comfortabel, het sparkelt en is super feestelijk!!

 • Wil jij het nieuwe jaar de Cumbia dansend ingaan? Dan ben jij vast en zeker te vinden bij Fiesta Macumba – Feliz Año Nuevo Edition 2020 in Wharehouse Amsterdam!! De temperatuur zal hier stijgen tot aan grote hoogtes, terwijl jij geniet van de heerlijkste en zwoelste reggaeton, cumbia, dancehall, pachanga, salsa, merengue, bachata en kuduro. 3 zalen vol met de heetste muziek van toen en nu om jouw jaar helemaal in sfeer af te sluiten en het Nuevo jaar op een lekkere manier te beginnen. In de Grote zaal vindt je het Fiesta Macumba Soundsystem, TODA LA NOCHE! In de Kleine zaal (Salsa, Bachata & Merengue): TBA en in de La Loca zaal: Heerlijk Zuid Amerikaans streetfood en Latin Karaoke. Feliz Año!!

Top10 Oud&Nieuw 2019-2020

 • Je weet wat ze zeggen he? Girlslovedjs en helemaal tijdens New Years Eve. In de AIR Amsterdam Girls Love DJs takes over NYE met Sevn Alias & ChildsPlay! Dat belooft een bigggg Party te worden die jij niet wil missen!! Met deze heerlijke line-up, krijg je gewoon zin om te proosten op het nieuwe jaar!! Grote namen als: Sevn Alias, CHILDSPLAY, Girls Love DJs, Weslo, Jake Tarry, Rino Sambo en Cenkson komen de club onveilig maken en jou het Oud en Nieuw feest van je leven bezorgen!! Dus trek al je glitters uit de kast, verzamel je squad en ga lekker los op de beste tracks om 2019 te gedenken en 2020 goed te starten!!

Top10 Oud&Nieuw 2019-2020Outfit tip: Dit te gekke glitter broekje zit comfortabel en is makkelijk te combineren.

 • Wil jij lekker verknipt het nieuwe jaar ingaan? Dan ben jij zeker uitgenodigd voor de Verknipt New Years Eve Special in Casco Amsterdam. Lekker hardgaan op de vetste House, Tech-House en Techno tunes. Door niemand minder dan ANOTR, Fatima Hajji, Karim Soliman, Klangkuenstler, Luuk van Dijk, SHDW & Obscure Shape en SNTS worden de BPM lekker hoog opgevoerd, zodat jij het oude jaar goed afsluit en het nieuwe jaar nog beter begint!!

Top10 Oud&Nieuw 2019-2020

 • Hou jij vooral van die hits van toen? Dan moet je echt op 1 van de feesten zijn van We All Love 80’s 90’s 00’s NYE. Dit jaar is er een uitgebreide NYE SPECIAL in Panama Amsterdam, de Winkel van Sinkel in Utrecht en in Evoluon Eindhoven. In Rotterdam wordt er een exclusieve NYE Cruise op de Maas georganiseerd. Beleef swingend op de dansvloer en met champagne in de hand een fantastische start van 2020! Beleef een jaarwisseling om nooit te vergeten! Dans met je vrienden, vriendinnen en de beste DJ’s achter de draaitafels op alle heerlijke hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s het nieuwe jaar in. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls, show je moves op de tunes van Justin Timberlake en ‘party like it’s 1999′ met Prince! De VJ’s zullen je daarbij ook nog verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

Top10 Oud&Nieuw 2019-2020Outfit tip: Deze te gekke glitterbroek met opengewerkte wijde pijpen, is de perfecte mix tussen de stijl van toen en de trend van nu. 

 • Kun jij niet hard genoeg het oude jaar uit knallen? En wordt je happy van Hardstyle, Raw en Frenchcore? Dan moet jij zeker naar de Ziggodome in Amsterdam voor de Epiq New Year’s Eve 2019. Met deze dikke line-up knal jij keihard 2020 binnen!! Achter de draaitafels vinden we grote namen als; Primeshock, Demi Kanon, Sound Rush vs Demi Kanon, Sound Rush, Hardstyle Top 10, Frequencerz, Devin Wild, Devin Wild vs Rebelion, Psyko Punkz vs Frequencerz, Psyko Punkz, D-Block & S-te-Fan vs D-Sturb, Locked, Act of Rage, Rebelion, Act of Rage vs Sefa, Sefa en is Hosted by Villain. Wat een spetterende afsluiting van 2019 en hard begin van 2020!!

Top10 Oud&Nieuw 2019-2020

 

Waar je ook Oud en Nieuw gaat vieren, of dat nu thuis is met familie en vrienden of in een club op een groot feest. Wij van House Of Festivals willen je sowieso alvast het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Als je het nog niet wist, 2020 wordt jouw jaar!!

Proost op het nieuwe jaar en de beste wensen!!!

 

p.s. wees voorzichtig met vuurwerk

Top10 Oud&Nieuw 2019-2020

 

 

 

Related Posts