Festivals, Top 10 tips

Top 15 Afterparty’s op 1 Januari 2020

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020

Happy New Year!!!!

Ben je er nog of heb je zo’n erge kater dat je voorlopig in een winterslaap bent? Voor iedereen die er niet voor pampus bijligt, hebben wij een top 15 gemaakt met de vetste afterparty’s en feestjes op 1 Januari 2020 !!

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020

 

 • Vanaf 8:00 uur ’s ochtends kun je lekker verder feesten met je squad bij BRET in Amsterdam. Gezellig met like-minded mensen om je heen het nieuwe jaar vieren en terugblikken op 2019. Dansen tot je niet meer kunt met verschillende te gekke DJ’s tijdens dit 24 uur durende feestje!! Dat is nog eens een afterparty !!

 

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020Outfittip!! Dit zwarte korte leren jurkje is perfect voor een avondje, dagje of nachtje doorhalen. In deze jurk blijf jij er 24 uur lang goed uitzien!! 

 • Ben jij toe aan een lekker stevig ontbijtje voor je verder kunt feesten? Geen stress, want hier zorgt Warehouse Elementenstraat voor vanaf 8;00 uur ’s ochtends tijdens de New Years Celebration van Breakfast Club Is Burning. Tot maar liefst 18:00 uur kun jij flink doorfeesten met je matties. Je kunt gewoon komen in je outfit van de dag ervoor, geen probleem!!

 

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020

 • In het magazijn in Den Haag kun je vanaf 06:00 ’s ochtends tot 12:00 uur ’s middags nog heerlijk losgaan tijdens NYE Afterhours. Samen met Gustav Goodstuff, Jeans en Spekki Webu begin je het nieuwe jaar gegarandeerd goed!! Wie ga jij hier mee naartoe nemen?

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020Outfittip: Wat dacht je van deze te gekke panter jurk? Helemaal in de trend van nu, feest jij gerust nog een paar uurtjes verder!! 

 • Waar je niet alleen op 1 Januari, maar ook nog eens op 2 Januari kunt feesten van 00:30 tot 06:00 in de ochtend is Brebl in Nijmegen. Tijdens The Tribe New Years Eve kun je 2 zalen vol sexy, hete en dampende tunes verwachten. Zoals altijd is de sfeer heter en beter dan waar dan ook. Dit kan ook niet missen met de vaste Brebl huis DJ’s die precies weten wat jij wil horen. In de Line-up zien we de bekende namen zoals; Blithesome Sprouts, Children Of Valis, Doris Nicholas, Romance Brothers en Zaza.

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020

 • Heb jij zin in een verfrissende ochtendduik? Dan moet je naar Annabel in Rotterdam. Vanaf 06:00 uur ’s ochtends tot 12:00 uur kun jij genieten van de Album Tour van Joris Voorn. Samen met Underworld, de Britse triphop band HÆLOS, de Zuid-Afrikaanse dichter Lazarusman en de Nederlandse pianist Michiel Borstlap komt hij de dansvloer in vuur en vlam zetten. Joris Voorn heeft zijn vierde album uitgebracht vol heerlijke elektronische muziek met veel verschillende sounds en komt jou hier graag mee verwennen!!

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020Outfittip: Dit te gekke sexy roze korte jurkje is perfect voor dit te gekke Nieuwjaarsfeestje !! 

 • Ben jij nou in de buurt van Tilburg met Oud en Nieuw? Dan mag je de NYD The After Technospecial in PKHS zeker niet missen!! Van ’s ochtends 06:00 uur tot ’s middags 12:00 uur kun je genieten van heerlijke technomuziek om je nieuwe jaar eens even lekker mee te beginnen. Zoals zij zelf aangeven is deze afterparty DE kickstart van jouw nieuwe jaar, dus daar wil je bijzijn!!

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020

 • Wie kent het niet? The Challenge. Een begrip in Nederland in de jaren 1991 t/m 2002. Helaas bestaat deze club al een tijdje niet meer, maar gelukkig wordt de traditie in ere gehouden en kun je dit jaar naar de Escape in Amsterdam voor The Challenge Reunion New Years Edition 2020. Vanaf 19:00 uur gaan de deuren open en kun jij heerlijk als vanouds losgaan op de lekkerste R&B Classics, Old School HipHop, Bubbling beats en Dancehall Classics. Show jouw beste 90’s moves en luidt het nieuwe jaar op de meest feestelijke manier in!!

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020Outfittip: Deze te gekke groene loszittende broek is perfect om in los te gaan en al jouw beste moves mee te showen!! 

 • Ben jij helemaal naar de klote en heb je last van een kater? Dan MOET je naar het Exit Cafe in Amsterdam voor de Vodka XXL Hangover Edition. Het beste medicijn tegen een kater is natuurlijk; nog meer alcohol en waar kun je dat beter tot je nemen dan hier? Maar liefst 4 verdiepingen vol met feestjes, begeleid door de gezelligste DJ’s. Wat dacht je van Leroy, Nina, Stennis, MOS DEAF, Pan-R, Max en Spikey Lee die jouw voetjes van de grond komen houden? De hele avond kun je Vodka bestellen voor maar € 2,50, dus wellicht eindig je liggend op de vloer. Maar hey, who cares?

 

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020

 • Zin in een keihard feestje? Dan ben jij natuurlijk te vinden bij de Gashouder in Amsterdam voor een spetterende editie van Awakenings. Van 22:00 uur tot maar liefst 08:00 uur ’s ochtends kun jij al stampend het nieuwe jaar vieren met jouw vrienden en vriendinnen. De geweldige time table laat grote namen zien die een heerlijke set voor je komen draaien!! Zo kun je van 22:00 uur tot 23:30 uur genieten van Claire Morgan. Van 23:30 uur tot 01:00 uur komt Anastasia Kristensen je muzikaal verwennen. Zij wordt om 01:00 uur afgewisseld door Marcel Dettmann die tot 03:30 uur zijn beste set ten gehore brengt. Om 03:30 uur is het tijd voor Ben Klock die je 1,5 uur lang los laat gaan. Om 05:00 uur kunnen we genieten van Kobosil en als afsluiter van deze heerlijke nacht, komt van 06:30 uur tot 08:00 uur nog eens Answer Code Request.

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020Outfittip: Dit geweldige sexy twee delige setje, bestaande uit een kort rokje met bijpassende crop top, is perfect om in los te gaan!! 

 • Heb je zin in iets nieuws? Gewoon even een andere locatie dan waar je al 100 X geweest bent? Dan zou je eens een kijkje moeten nemen bij Lofi in Amsterdam. Van 17:00 uur in de middag tot maar liefst 08:00 uur in de ochtend vindt hier de New Years Day plaats. Slapfunk en VBX komen met een heerlijke samenwerking om jou de nacht van je leven te bezorgen!! De line-up is nog een geheimpje, maar je mag een mix verwachten tussen bekende gezichten, onverwachtse B2B sets en wat internationale hoogtepunten uit 2019.

 

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020

 • Zoals elke dinsdag vindt er in de Melkweg in Amsterdam Techno Tuesday plaats. Deze keer is het alleen niet op dinsdag, maar op woensdag 01 Januari van 23:30 uur tot 05:00 uur. Lekker genieten en het nieuwe jaar goed beginnen met de lekkerste techno, ten gehore gebracht door o.a. Tina V, Dexon, InDeep’n’Dance, Kraft Amsterdam, Gabriele Peveri en de Resident Techno Tuesday Amsterdam. Uiteraard gaat deze spectaculaire nacht gepaard met prachtige Visuals by Digitalistik. Wat een heerlijke plek om jouw 1 Januari te vieren!!

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020Outfittip: Deze sexy strakke broek met veters is ideaal om een avondje in te beuken. Hij is sexy, luchtig en zit erg comfortabel!! 

 • Om precies 20:20 uur ben jij van harte welkom voor een heleboel Happy Feelings in de nieuwste hotspot van Amsterdam; Oliva. Tot 03:00 uur ’s nachts kun je hier genieten van de heerlijkste 90’s, 00’s, R&B, Classics, Disco en Houseclassics. Zelfs met je kater ben je van harte welkom om volop in de confetti los te gaan op de lekkerste tracks van toen en nu!! De Line-up is nog even spannend, maar zal ook vast bijdragen aan jouw Happy Feelings!!

 

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020

 • Heb jij altijd al jouw nieuwe jaar willen starten op een boot? Dan mag je deze Boat Party niet missen!! Op de Pure Liner in Amsterdam kun jij van 13:00 uur tot 21:00 uur losgaan tijdens een 8 uur durende Back 2 Back set van Olivier Weiter en Miss Melera tijdens de present 2020 boat party!!! Onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes kun jij de hele dag feesten, feesten en nog eens feesten!!! Hoe leuk is dat?! Jouw avontuurlijk 2020 starten met like minded Party people op een boot!!! Dat wordt een ervaring om nooit meer te vergeten!!

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020Outfittip: Deze sexy zwarte jumpsuit is perfect voor elk feestje, dus zeker ook voor deze spectaculaire boat party!! 

 • In de culturele vrijhaven van Amsterdam, kun jij lekker met al je vrienden en vriendinnen een Nieuwjaarsdansje doen tijdens De Nieuwjaarsdans. Vanaf 13: 00 uur ’s middags tot 06:00 uur ‘s ochtends ben je welkom om bij Thuishaven het nieuwe jaar om een geweldige manier te beginnen!! Uiteraard voorzien van lekkere hapjes door Justin’s keuken. Er zijn verwarmde tenten, waar je kunt genieten van heerlijkste sets die grote namen voor jou komen draaien!! Wat dacht je van; Benny Rodriques Back 2 Back met Michel de Hey? Ook Antal, Young Marco, Kasper, Nuno Dos Santos, Max Abysmal en Lucky Done Gone komen jou verrassen met hun fantastische sets!! DE thuishaven traditie die je niet mag missen!!!

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020

 • Zin in sexy en crazy vibes? Dan moet je echt naar Zaandam. In de North Sea Venue vindt namelijk van 20:00 uur tot 06:00 uur in de ochtend de Booming Sexy New Years Vibe plaats. Al meer dan 15 jaar een begrip en altijd uitverkocht door de fantastische sfeer die de Venue, dj’s en jij natuurlijk meebrengen. Vier het nieuwe jaar met glühwein, oliebollen, champagne en vuurwerk, maar vooral met jouw vrienden en heerlijke muziek!!

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020Outfittip: Dit supersexy jurkje met veters is natuurlijk uitermate geschikt voor deze sexy en crazy party!! 

 

Wat je ook gaat doen, heel veel plezier en sterkte met alle feestjes!!

House of Festivals wenst je in elk geval een heel erg gelukkig nieuwjaar!!

 

Top 15 Afterparty’s 1 Januari 2020

 

 

Related Posts