Festivals, Top 10 tips

Top 15 chillste Urban feestjes Nov. 2019

Urban feestjes november 2019

Top 15 chillste Urban feestjes van November 2019

Ja, dan is straks ADE weer voorbij, Halloween is geweest en waar gaan we dan naartoe? Wij hebben ons daar eens even in verdiept en hebben een overzicht met de 15 leukste Urban feestjes van November voor je gemaakt. De feestjes zijn door het hele land en we hebben ze op volgorde van datum voor je genoteerd. Heel veel plezier en we zijn we benieuwd waar je heen gaat!!

Urban feestjes november 2019Op 1 November kun jij bij een te gek optreden zijn in de Fluor, Amersfoort van Snelle. De show heet Get Lit en dat gaat zeker gebeuren zodra je hem hoort performen. Niet alleen zijn pakkende teksten over diverse maatschappelijke onderwerpen en moeiteloze manier van rappen spreekt aan, maar ook zijn zangtalent blijft bij ons niet onopgemerkt.

Urban feestjes november 2019Op 1 November kun je er ook voor kiezen om te gaan genieten van een unieke mix tussen de beste tunes van nu en de hits van vroeger in de POPupclub in Leiden. Tijdens Rewind kun je de grootste hits verwachten van artiesten als Nelly, Usher, Beyonce en vele anderen!! Heerlijk genieten dus van de beste rap, hiphop en r&b tracks van alle tijden!!

Urban feestjes november 2019Op 1 november gaat ondertussen het dak eraf in Tivoli Utrecht!! Vunzige Deuntjes komt je weer voorzien van de beste hiphop, zwoelste R&B en heetste dancehall tunes. Zoals je van Vunzige Deuntjes gewend bent, komen zij om het gezelligste feestje van Nederland met jou te bouwen!! Are you ready? Bring the vunzigheid on!!

Urban feestjes november 2019Op 2 November kun je lekker verder feesten in Paradiso Amsterdam. Dan vindt er namelijk een heerlijke editie plaats van Encore ft Sahbabii. Laat je verleiden door de meeslepende tunes. Alleen de beste Hiphop en R&B tunes all night long. Verwacht behalve de lekkerste classics, ook de nieuwste releases. Lekker gemixt met bijvoorbeeld dubstep, dancehall en moombahton.

Urban feestjes november 2019Een weekendje later op 7 November moet je echt in de Jimmy Woo Amsterdam zijn!! Dan vindt namelijk de maandelijkse editie van I Want It Thursday plaats. Je wordt hier verwend met de beste muziek uit de 90’s. Je kunt de hele avond de heerlijkste en heetste R&B, Hiphop & Hits verwachten.

Urban feestjes november 2019Op 7 november kun je bij de VIProom in Rotterdam genieten van Fresh. Elke eerste donderdag van de maand wordt je hier getrakteerd op de lekkerste Hip-Hop en R&B tunes. Van populaire oldschool hits tot aan de nieuwste hiphop en R&B tunes, allemaal op 1 feest!! Lekker losgaan dus met je squad op de hits van NWA, Snoop Dogg, Dr. Dre, Tupac, Nicki Minaj, Rihanna en nog vele anderen!!

Urban feestjes november 2019

 

Zin om op 8 november je heupjes los te schudden in Club NYX in Amsterdam? Maak je dan klaar voor Soepeltjes. De hele nacht wordt jij aan het dansen gezet op niet alleen de lekkerste hiphop en beste R&B, maar ook kun je jouw smootste moves showen op de heetste latin, reggaeton, dancehall, moombathon en salsa deuntjes.

Urban feestjes november 2019Mocht je nou niet in de buurt wonen van Amsterdam, geen paniek. Op 8 November kun je namelijk ook gewoon een dansje gaan doen in het Paard in Den Haag tijdens No Diggity. De hele nacht kun je hier lekker losgaan op de beste hiphop en R&B hits van de jaren 90’s en 00’s.

Urban feestjes november 2019Op 15 november vindt er in Bitterzoet Amsterdam ook een lekker feestje plaats. Dan is het namelijk tijd voor Juicy. Geniet de hele nacht van de lekkerste Hip Hop en zwoelste R&B tunes!! Wie ga jij imponeren met jouw beste dance moves?

Urban feestjes november 2019Op 16 November zijn wij te vinden in het Beursgebouw Eindhoven bij Urban Rebels. De ene goede artiest na de andere komt je aan het dansen brengen met zijn/haar hits. Wat dacht je van deze te gekke Line-up? Frenna, Bizzey, Broederliefde, Josylvio, BOEF, Freddy Moreira, Sevn Alias, Famke Louise, Jonna Fraser, Supergaande, $hirak en Daue Daflin. Dat belooft een goed feestje te worden!!

Urban feestjes november 2019Op 16 november vindt er in Ahoy Rotterdam ondertussen het I Love Urban Indoor Festival plaats. Er is een Main stage, waar je artiesten als Ronnieflex, Frenna, Bizzey, Tabitha, Freddy Moreira, Biggi, Johnny 500, Dylan, Superior, Hato en Armand kunt verwachten. Ook is er een Caribbean Carnival stage waar je je heupjes los kunt gooien op de opzwepende beats van Poke, Cache Royale, Freddy Moreira, La Rouge, Rolf Sanchez, Favela som systema, Don James en Gilly Gonzales. Urban feestjes november 2019De week erna kun je op 23 november naar AIR Amsterdam voor een optreden van Jonna Fraser. Hij komt zijn grootste hits ten gehore brengen en jou trakteren op een geweldige show. Dus verzamel je vrienden en vriendinnen en go check it out!!

Urban feestjes november 2019Mocht Amsterdam een beetje te ver weg zijn, dan ga jij natuurlijk op 23 November naar Metropool in Hengelo. Hier vindt je het feestje Classic. 2 areas vol met de lekkerste Hip Hop en zwoelste R&B. Laat je verleiden tot een dansje door de heerlijkste hits.

Urban feestjes november 2019Woon je nou helemaal bovenin Nederland? Dan ben jij uiteraard op 23 November te vinden in de RED in Leeuwarden. Tijdens deze R&b Exclusive party komen de heren van Broederliefde de tent op zijn kop zetten met hun grootste hits. Lekker meezingen en je moves showen dus!!

Urban feestjes november 2019Op de laatste dag van deze maand, namelijk op 30 November is Martini Plaza in Groningen The place to be!! Dan kun je namelijk je bil gaan schudden tijdens Doe Je Dansie Iconic By Bizzey!! Wie kent zijn aanstekelijke hits niet? Traag, traag, traag, doe ik het goed? Drup, drup, drup, laat het regenen. En als het dan toch regent buiten, wat is er dan beter dan losgaan op de heerlijke tunes van Bizzey? Wij weten wel hoe we de maand gaan afsluiten, jij ook?

 

Wij van House Of Festivals zijn benieuwd welke van deze feestjes je allemaal gaat bezoeken!! Vertel het ons in de comments!! Have fun and enjoy the Urban party’s !!

Urban feestjes november 2019